Audi Q6 e-tron

Nu te bestellen

Overtake your expectations

Maak kennis met de nieuwe, volledig elektrische Audi Q6. Dankzij een indrukwekkende actieradius tot wel 625 km (WLTP)* leg je moeiteloos grote afstanden af. En mocht dit nog steeds niet genoeg zijn, dan laad je onderweg binnen 10 minuten 250 km* bij.

De Audi Q6 e-tron is vanaf nu te bestellen. Heb je interesse, vragen of wil je de Q6 e-tron bestellen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verlichting die gezien mag worden

Het moderne design van de Audi Q6 e-tron combineert de krachtige uitstraling van een SUV met een sportieve look. Verder beschikt de Q6 e-tron als eerste auto ter wereld over een ‘active digital light signature’. Dankzij de digitale OLED technologie komt licht meer dan ooit tot leven.

Q6 2023 5181
Q6 2023 5144 EN

Trendsettend interieur

De Audi Q6 e-tron introduceert een volledig nieuw interieurconcept van Audi. Het dashboard in de Audi Q6 e-tron bestaat uit een panoramisch en elegant gebogen MMI display met geïntegreerde Audi virtual cockpit. Daarnaast beschikt de bijrijder over een eigen MMI display. Door de naadloze integratie dragen de schermen bij aan een ruimtelijke gevoel. Ervaar het nieuwe, digitale interieur met features zoals de panoramaschermen, het Augmented Reality head-up display, de Audi assistant, de bedieningsunit in de bestuurdersdeur, het dynamische interactielicht, het 3D-geluid en de hoofdsteunluidsprekers.

Het laatste Audi e-tron nieuws

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Vandaag maakt Audi de eerste details bekend van de Audi Q6 e-tron. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Interesse in de Audi Q6 e-tron?

De nieuwe Q6 e-tron is vanaf nu te bestellen! Wil je meer weten van dit model of wil je hem bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

De Audi Q6 e-tron bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat. 

Bekijk ook de andere elektrische Audi modellen die klaar staan bij ons: 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw Q4 e-tron gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfi guratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.