Samen het voorjaar in met Volkswagen Bedrijfswagens

De dagen worden langer en de temperatuur stijgt; het voorjaar is begonnen. Ben jij er al helemaal klaar voor? Zorg er in ieder geval voor dat jouw bedrijfswagen dat wel is. Door bijvoorbeeld tijdig een afspraak in te plannen voor de winterbandenwissel, aircocheck/-onderhoud.

Dan kun jij met je bedrijfsbus veilig en fris op weg naar je volgende klus. Wij willen samen met jou ervoor zorgen dat jij niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Je airco in topconditie

Een airco zorgt niet alleen voor een koude lucht in de bedrijfsbus, het is ook verantwoordelijk voor het filteren van de lucht en helpt tegen beslagen ruiten. Je wil dus een airco, die goed werkt.

 

Aircocheck | € 20 excl. btw

Door je airco te laten controleren door een van onze VW Bedrijfswagens-monteurs weet je zeker dat je goed zit of dat je airco aan onderhoud toe is. Deze check duurt slechts 15 minuten en kost slechts € 20 excl. btw.

Airco-onderhoud va 123 excl btw

Een airco werkt met behulp van een koudemiddel, dat zorgt voor smering in het systeem. Dit middel neemt jaarlijks af en kan ervoor zorgen dat de airco minder goed werkt of zelfs defecten veroorzaakt. Bij het airco onderhoud lopen onze monteurs dit na en krijgt uw airco tegelijk een geuropfrisser. Lees meer

Voor VW Bedrijfswagens t/m modeljaar 2016 betaal je €123 excl btw excl btw. Voor de nieuwere modellen wordt ander koudemiddel gebruikt en bedraagt de prijs voor airco-onderhoud 181 excl btw.

Plan meteen online jouw werkplaatsafspraak

Houd goede grip met je bedrijfsbus; doe de bandenwissel

Zomerbanden zijn niet alleen veiliger in de zomer, winterbanden slijten ook sneller bij warme temperaturen. Dit is het geval bij een temperatuur boven 7 graden. De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. 

Plan dus op tijd de bandenwissel van winterbanden naar zomerbanden voor je VW bedrijfsbus.

Plan de bandenwissel >

Web Voorjaar Banden2

Leuke accessoires voor je VW bedrijfswagen

Voor € 45

In onze bandenwebshop

Nu vanaf €199