De Volkswagen ID.5

Sportief, stijlvol en bovenal: elektrisch.

Maak kennis met de Volkswagen ID.5. Volkswagen's eerste elektrische SUV-Coupé. Een stijlvolle gezinsauto met een krachtige elektromotor en sportieve kenmerken. Eigenlijk maakt dat de ID.5 gewoon de iets meer gespierde en atletische broer van de Volkswagen ID.4.

Naast de 'gewone' ID.5 verschijnt ook de ID.5 GTX. De afkorting GTX staat garant voor extra sportieve prestaties, vierwielaandrijving en in het geval van de ID.5 GTX een bereik tot wel 497 kilometer.

Specificaties van de Volkswagen ID.5

  • Bereik van de ID.5 GTX tot wel 491 kilometer.
  • Rijd extra comfortabel met Travel Assist.
  • Uitgerust met augmented-reality-head-updisplay.
  • IQ.Light LED-matrixkoplampen voor optimaal zicht.
  • Nu beschikbaar voor het maken van een proefrit.

Volkswagen ID.5 Nieuws

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.

Binnen de ID-familie heb je o.a. de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen ID.5. De ID.4 is een krachtige en ruime SUV en de ID.5 is de gezinsauto met spierballen, de SUV-coupé. Allebei volledig elektrisch en duurzaam geproduceerd. Voor welke kies jij?

Volkswagen ID.5 is sportiviteit en elektrisch rijden. De SUV Coupé met aflopende daklijn staat in 2022 in de showroom, en is nu bestelbaar bij Van den Brug

Volkswagen ID.3, de compacte pionier.

Ook beschikbaar als occasion.

Volkswagen ID.4, Volkswagen's eerste elektrische SUV.

Nu vanuit voorraad leverbaar.

Beschikbare ID.5 modellen

De Volkswagen ID.5 bij Van den Brug

Al meer dan 95 jaar zijn wij Volkswagen-dealer van het eerste uur. Daarom vind je bij ons de nieuwe elektrische Volkswagen als eerste. Eindelijk heeft Friesland een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Inclusief het gebruiksgemak plus comfort dat je van een echte Volkswagen gewend bent. Stap over. Stap in bij onze vestigingen in Drachten, Sneek of Heerenveen. Wij leveren jouw auto gratis op elke locatie in heel Nederland.

Nieuwsgierig naar de andere elektrische modellen van Volkswagen? Maak dan kennis met de Volkswagen ID.3 of ID.4

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland